Ευθύνη να 'σαι Δικηγόρος

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι επικείμενες αρχαιρεσίες στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών δεν είναι απλά μια καθιερωμένη συνδικαλιστική διαδικασία. Στην κρίσιμη εθνική συγκυρία που βιώνουμε, κάθε μορφή θεσμικής έκφρασης είναι και επιλογή για το μέλλον. Διακύβευμα δεν είναι πια το στενό κλαδικό ή - ακόμα χειρότερα - το προσωπικό συμφέρον, αλλά η ίδια η κοινωνική συνοχή.

Με αυτήν την προσέγγιση και την αναγκαία κοινωνική εγρήγορση, αναλαμβάνουμε μια ειλικρινή πρωτοβουλία για το Σύλλογό μας και εκθέτουμε εαυτούς στη διάθεση και στην κρίση σας.

Με γνωρίζετε χρόνια από τις επάλξεις της μάχιμης δικηγορίας και της συγγραφικής μου προσπάθειας. Δώσαμε μαζί μάχες πολιτικές, επαγγελματικές και κοινωνικές.

Πάντοτε με αξιοπρέπεια. Τώρα που ο αγώνας είναι το αναγκαίο συστατικό για να χαράξουμε στρατηγική ελπίδας και εξόδου από την κρίση, τώρα που ο τόπος χρειάζεται έμψυχες εφεδρείες όσο ποτέ, δεν μπορούμε να λείπουμε από νέες μάχες και συλλογικές μορφές διεκδίκησης και δημιουργίας.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εκλεκτοί συνάδελφοι που πλαισιώνουν το εγχείρημά μας. Πάνω απ’ όλα όμως, με τιμά η διαχρονική εμπιστοσύνη σας - πηγή δύναμης και διαρκούς νομιμοποίησης της δράσης μου.

Με τις σκέψεις αυτές, με συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω αλλά και με την αισιοδοξία που μου δημιουργεί η κοινή μας πορεία, θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις επικείμενες εκλογές και ζητώ τη στήριξή σας - με σεβασμό στην επιλογή σας - για να δώσουμε ελπίδα στις κοινές μας αγωνίες.

 
Με εκτίμηση,

Γιάννης Αδαμόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ

«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.