Αποστολή πολιτικών αποφάσεων μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στο κινητό τηλέφωνο

Δευτέρα, 30/07/2012 - 23:00

Ύστερα από πρωτοβουλία και εισήγηση του Προέδρου κ. Γιάννη Αδαμόπουλου – από την 16η Αυγούστου θα τεθεί σε εφαρμογή η υπηρεσία ενημέρωσης των Δικηγόρων για τις εκδιδόμενες πολιτικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών μέσω γραπτού μηνύματος που θα αποστέλλεται στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Η υπηρεσία αυτή – τουλάχιστον στην πρώτη φάση υλοποίησης του σχετικού έργου – θα αφορά αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών και θα απευθύνεται στην πλευρά του Δικηγόρου του ενάγοντος-αιτούντος, με πρόθεση φυσικά επέκτασης αυτής και για την πλευρά του παραστάντος πληρεξουσίου του εναγόμενου και εν γένει βελτιστοποίησής της.

Οι συνάδελφοι που έχουν μέχρι στιγμής θέσει υπόψη των αρμόδιων υπηρεσιών του ΔΣΑ τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου θα ενταχθούν άμεσα στην υπηρεσία ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος (sms).

Για τους υπόλοιπους προβλέπεται από σήμερα η δυνατότητα γνωστοποίησής του στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΣΑ μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση isokratis@dsa.gr, το οποίο πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο του Δικηγόρου, τον αριθμό μητρώου του και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στον οποίο επιθυμούν να λαμβάνουν ενημέρωση για τις εκδιδόμενες αποφάσεις. Παράλληλα, από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου θα υπάρχει και εναλλακτική δυνατότητα γνωστοποίησης του αριθμού του κινητού τηλεφώνου των συναδέλφων μέσω συμπλήρωσης ειδικής φόρμας που θα υπάρχει διαθέσιμη στις ιστοσελίδες του ΔΣΑ (www.dsa.gr και www.dsanet.gr).

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.