Οι Υποψήφιοι Σύμβουλοι ΔΣΑ του Συνδυασμού μας το 2014

Κατάγομαι από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Είμαι δικηγόρος Αθηνών, με κύριο αντικείμενο απασχόλησης το ποινικό δίκαιο και το δίκαιο πληροφορικής.

Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησα, πραγματοποιώντας στη συνέχεια μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Ποινικών Επιστημών του ιδίου Πανεπιστημίου. Στα πλαίσια της διατριβής μου επισκέφτηκα ως ερευνητής το Πανεπιστήμιο του Harvard. Έχω δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες μου σε διάφορα νομικά περιοδικά.

Είμαι Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών e-Θέμις (www.ethemis.gr/about/)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, με ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κύπρο.

Σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο από το University of Southampton, με εξειδίκευση στο Δίκαιο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Information Technology & Telecommunications Law).

Είμαι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις και ασκώ μαχόμενη γενική δικηγορία, συνεχίζοντας το οικογενειακό γραφείο του πατέρα μου, επίσης μαχόμενου δικηγόρου, Κωνσταντίνου Βαρνάβα.

Γεννήθηκα το 1977 και αποφοίτησα το 1994 από το Γενικό Λύκειο Αγίου Στεφάνου.

Σπούδασα Νομική στο De Montfort University of Leicester από όπου και αποφοίτησα το 2000 ενώ το 2001 συνέχισα τις σπουδές μου στο University of Sussex όπου ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM International Commercial Law).

Είμαι δικηγόρος και μέλος του ΔΣΑ από το 2004 και ασκώ μάχιμη δικηγορία, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διατηρώ δική μου επαγγελματική στέγη στην οδό Μαντζάρου αρ. 7.

Γεννήθηκα στην Αθήνα από γονείς νομικούς (δικηγόρο και συμβολαιογράφο).

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Βούλας και εισήχθην στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου έλαβα το πτυχίο μου με λίαν καλώς.

Είμαι δικηγόρος και εργάζομαι κοντά στον πατέρα μου Κων/νο Γεωργόπουλο, δικηγόρο Αθηνών και τη μητέρα μου Αικ. Γλέζου-Γεωργοπούλου, συμβολαιογράφο Αθηνών. Είμαι δικηγόρος τρίτης γενιάς. Ο παππούς μου Μιχάλης Γλέζος ήταν επίσης δικηγόρος Αθηνών.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Θράκης και συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο από την Νομική Αθηνών (Πολιτική Δικονομία).

Από το 2009 ασκώ μάχιμη δικηγορία αρχικά ως συνεργάτης σε δικηγορικά γραφεία και από το 2011 διατηρώντας αυτόνομο δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμετέχω στην Ένωση Ελληνων Δικονομολόγων και στο ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρίας Δικαίου Υπερχρεωμένων Προσώπων (ΕπΕΔΥΠ).

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1982 και κατάγομαι από το νομό Χανίων Κρήτης.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησα το έτος 2005.

Πραγματοποίησα διετείς μεταπτυχιακές σπουδές (2006-2008) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Τομέα του Ποινικού Δικαίου, αποφοιτώντας με «άριστα».

Είμαι υιός Δικηγόρων, του αειμνήστου Σπυρίδωνος Διαμαντόπουλου και της Ευφροσύνης Στρατηγοπούλου.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αναβρύτων το 2002.

Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2007.

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Τομέα του Αστικού Δικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από την Μεσσηνία και είναι κόρη του Δικηγόρου Χρήστου Καλαντζάκου. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Αλέξανδρου Τσατσαρώνη.

Απόφοιτος του Αρσακείου Ψυχικού. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στο Εμπορικό Δίκαιο στο Παρίσι.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά.

Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, είναι δικηγόρος παρ'Αρείω Πάγω και ειδικεύεται στο εμπορικό, πτωχευτικό και οικονομικό ποινικό δίκαιο.

Γεννήθηκα το 1983 και έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Νεάπολη-Περιφερειακός Λυκαβηττού). Και οι δύο γονείς μου κατάγονται από την επαρχία, ο μεν πατέρας μου από το Νεοχώρι Ζαχάρως Ηλείας, η δε μητέρα μου από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Το 2001 αποφοίτησα από το 2ο Ομήρειο Λύκειο Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια εισήχθην στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησα το 2005.

Ακολούθως επέστρεψα στην Αθήνα, όπου και συνέχισα τις σπουδές μου και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, παρακολουθώντας το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννηθείς στην Αθήνα το 1980, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο από την ίδια Σχολή.

Δικηγόρος παρ’ Εφέταις σήμερα, ασκεί μαχόμενη δικηγορία,  προεχόντως ποινική.  

Εκφράζεται και δρα συλλογικά ήδη από τα χρόνια της Νομικής, ως αιρετό, μετέπειτα, μέλος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων, πλέον, με δυνατή και καθαρή φωνή για τις διεκδικήσεις ενός ανεξάρτητου,  ισχυρού Δικηγορικού Συλλόγου.

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1979. Αποφοίτησα από τη Νομική Αθήνας (2002) και στη  συνέχεια έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στο Ποινικό Δίκαιο από την ίδια Σχολή (2005). Έχω παρακολουθήσει δεκάδες επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία  στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είμαι μέλος του ΔΣΑ από το 2004 και δικηγόρος παρ’Εφέταις.

Είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Γιαννακοπούλου, δικηγόρο Αθηνών. Διατηρώ γραφείο με την αδερφή μου και επίσης δικηγόρο Παναγιώτα Κουτκιά, ασκώντας μαχόμενη και ανεξάρτητη δικηγορία σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και δικαίου του ακίνητου.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πρόεδρος του Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Γεννήθηκα στον Υμηττό Αττικής το 1977. Κατάγομαι από την Αιτωλοακαρνανία. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Αναβρύτων.

Το 2000 αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Απέκτησα δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στο Εμπορικό Δίκαιο (Παν/μιο Bristol – Μεγ. Βρετανία) και, στο Αστικό Δίκαιο (Παν/μιο Αθηνών).