Γιάννης Αδαμόπουλος - Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ

Τετάρτη, 15/12/2010 - 16:38

Μετά από 25 χρόνια μάχιμης δικηγορίας, ενεργού συνδικαλιστικής δράσης, συγγραφικού έργου και έντιμης θητείας στη Δημόσια Διοίκηση, ο Γιάννης Αδαμόπουλος διεκδικεί την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος έχοντας τιμηθεί επανειλημμένως με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του και πλαισιωμένος από μια ισχυρή ομάδα υποψηφίων συμβούλων και συνεργατών, δεσμεύεται ότι θα καταθέσει όλες τις προσωπικές του δυνάμεις και θα αξιοποιήσει όλες τις θεσμικές δυνατότητες για να ανακόψει την πορεία απαξίωσης του δικηγορικού κλάδου και να επιλύσει χρόνια και μείζονα προβλήματα της δικηγορικής κοινότητας.

Σε μια εποχή εθνικής κρίσης και αρνητισμού, ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος προτάσσει την αισιοδοξία μιας «Κοινωνίας των Δικηγόρων», κοινωνίας αξιών, αρχών και συμφερόντων, μέσα στην οποία σημαίνουσα θέση έχουν η ανάληψη της ευθύνης, η συλλογικότητα, ο ρεαλιστικός σχεδιασμός και το όραμα για το μέλλον.

Στον κοινό αυτόν αγώνα της ελπίδας, η υποψηφιότητα του Γιάννη Αδαμόπουλου στο ΔΣΑ είναι προσκλητήριο ενότητας και δημιουργίας.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.