Συνάντηση του Γιάννη Αδαμόπουλου με Εκπροσώπους του Τύπου με αθρόα συμμετοχή της δικηγορικής κοινότητας

Παρασκευή, 04/03/2011 - 12:23

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή της δικηγορικής κοινότητας πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 3-3-2011, σε γνωστό καφέ του κέντρου της Αθήνας συνάντηση-συζήτηση του υποψήφιου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννη Αδαμόπουλου με εκπροσώπους του τύπου από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε πλήθος θεσμικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Ώρα Δικηγόρων», επικεφαλής του οποίου είχε τεθεί ο κ. Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Επιβεβαιώθηκε έτσι η δημιουργία ενός αρραγούς μετώπου παραταξιακής συνείδησης ενόψει του επικείμενου β’ γύρου των εκλογών του ΔΣΑ που υπερβαίνει όμως τα στενά κομματικά όρια και μετατρέπεται σε ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα.

Είναι πλέον εδραιωμένη πεποίθηση ότι θεμελιώνεται στέρεα προοπτική μεγάλης νίκης απέναντι σε λογικές συμβιβασμού και αδράνειας, με κυρίαρχα τα μηνύματα της αντίδρασης στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις του τελευταίου έτους και στα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν καθώς και της ελπίδας σ’ ένα Σύλλογο θεσμικής μάχης και διεκδίκησης.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.