Θεόδωρος Βουρδόλης

Διεύθυνση: Μαντζάρου 7, 106 72 Αθήνα
Τηλ: 210 3621976
E-mail: tvourdolis@yahoo.com

»Το προφίλ μου στο FB

Γεννήθηκα το 1977 και αποφοίτησα το 1994 από το Γενικό Λύκειο Αγίου Στεφάνου.

Σπούδασα Νομική στο De Montfort University of Leicester από όπου και αποφοίτησα το 2000 ενώ το 2001 συνέχισα τις σπουδές μου στο University of Sussex όπου ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM International Commercial Law).

Είμαι δικηγόρος και μέλος του ΔΣΑ από το 2004 και ασκώ μάχιμη δικηγορία, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διατηρώ δική μου επαγγελματική στέγη στην οδό Μαντζάρου αρ. 7.

Ως εκ τούτου, ζω καθημερινά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι οι συνάδελφοι, ενοχλημένος από την συνεχή υποτίμηση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος και τις αντιξοότητες μέσα από τις οποίες καλούμαστε να το ασκήσουμε. Γι αυτό το λόγο και επιθυμώ την ενασχόληση μου με τα κοινά του Συλλόγου μας, φιλοδοξώντας να μπορέσω να συμβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο στην έστω και εν μέρει διόρθωση της ζοφερής αυτής κατάστασης που βιώνουμε.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για τον κλάδο μας, οι επερχόμενες εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας είναι ίσως οι πιο σημαντικές στις οποίες καλούμαστε όλοι να συμμετάσχουμε καθώς για πρώτη φορά κρίνονται τόσα πολλά.

Με την ψήφο μας επιλέγουμε να αναδείξουμε το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκπροσωπώντας μας θα κληθεί να απαντήσει στις τρέχουσες προκλήσεις και να καθορίσει ούτε λίγο ούτε πολύ το μέλλον της δικηγορίας.

Είναι επομένως απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή όλων μας και η επιλογή και ανάδειξη μάχιμων συναδέλφων με νέες ιδέες, αντιλήψεις και όραμα.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.