Ελένη Γεωργοπούλου

Γεννήθηκα στην Αθήνα από γονείς νομικούς (δικηγόρο και συμβολαιογράφο).

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Βούλας και εισήχθην στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου έλαβα το πτυχίο μου με λίαν καλώς.

Είμαι δικηγόρος και εργάζομαι κοντά στον πατέρα μου Κων/νο Γεωργόπουλο, δικηγόρο Αθηνών και τη μητέρα μου Αικ. Γλέζου-Γεωργοπούλου, συμβολαιογράφο Αθηνών. Είμαι δικηγόρος τρίτης γενιάς. Ο παππούς μου Μιχάλης Γλέζος ήταν επίσης δικηγόρος Αθηνών.

Ασχολούμαι κυρίως με τα ακίνητα και έχω γράψει μελέτες στο Αστικό Δίκαιο σχετικά με αυτά και μελέτες στο Εμπορικό, Διοικητικό, Συνταγματικό, Ποινικό, Εργατικό, Αλλοδαπό και Δίκαιο Ιθαγένειας.

Είμαι πτυχιούχος της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας με άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Παιδείας με εξειδίκευση στην ορολογία νομικών όρων και εμπορικού δικαίου.

Χειρίζομαι άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε επίπεδο Microsoft suitε (word, excel, powerpoint κ.λ.π) και Διαδικτύου. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Πληροφορικής, Ανάπτυξης Λογισμικού και Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Έχω σπουδάσει στο Universita Per Stranieri di Perugia και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Συνταγματικού Δικαίου Ιταλίας, Φιλολογίας-Φιλοσοφίας, Πληροφορικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διαδικτύου, Ιστορίας Τέχνης και Θεάτρου, κ.λ.π.

Ενδιαφέρομαι για την επίλυση των προβλημάτων της μεγάλης κοινωνίας των δικηγόρων και υπόσχομαι να βοηθήσω στην επίλυσή τους και στην αναβάθμιση του κύρους και της αξιοπρέπειας των δικηγόρων.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

TRUTH - LIBERTY

LIFE IS GOOD.........ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΣΟΥ.

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.