Χρίστος (Τίτος) Χριστόπουλος

Είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας με καταγωγή από το Βόλο.

Απεφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και συνέχισα τις σπουδές μου στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Αθηνών.

Είμαι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος του ΔΣΑ από το 1999 και ασκώ μαχόμενη δικηγορία στην Αθήνα. Γνωρίζω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Είμαι εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΔΣΑ «ΣΟΛΩΝ».

Υπήρξα αιρετό μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (2005-2008), εκλεγμένος Σύμβουλος στο Δ.Σ. του ΔΣΑ με το συνδυασμό «ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ» του Δημήτρη Παξινού (2008-2011) και Σύμβουλος – Ταμίας με το συνδυασμό «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ» του Προέδρου Γιάννη Αδαμόπουλου (2011-2014).

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Συμβούλου ήμουν:

  • Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου
  • Μέλος της Επιτροπής Πληροφοριακών Συστημάτων και Ανάπτυξης Υπηρεσιών του ΔΣΑ
  • Εκπρόσωπος του ΔΣΑ σε διάφορες επιτροπές (διακανονισμού εμπορικών μισθώσεων, καταναλωτικών διαφορών κλπ.)

Με την παρουσία και τη δράση μου προσπάθησα πάντα να είμαι δίπλα στους συναδέλφους μου, σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημά τους, ατομικό και συλλογικό. Με τη στήριξη και την ψήφο των συναδέλφων και των φίλων μου θέλω και μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στο πλευρό του Γιάννη Αδαμόπουλου, για ένα καλύτερο μέλλον, για τη Δικηγορία και το Σύλλογο που ονειρευόμαστε και μας αξίζει.

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.