Δικηγορικές Εκλογές 2011

Με απόλυτη συναίσθηση της "Ευθύνης να' σαι Δικηγόρος", συμμετέχω και εγώ στις εκλογές της 27ης και 28ης Φεβρουαρίου 2011, ως υποψηφία με τον συνδυασμό "Κοινωνία των Δικηγόρων", στον οποίο ηγείται ο άξιος της εμπιστοσύνης και ικανός να διεκδικήσει και να κατακτήσει την προεδρία του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.

Υπόσχομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στηρίζοντας τις θέσεις, τα οράματα και τις προτάσεις του Υποψηφίου Προέδρου μας και του Συνδυασμού μας.

Ως μέλος του συνδυασμού έχω και εγώ, ατομικά και συλλογικά τις απόψεις μου και τις γνώμες μου, για τα προβλήματα του θεσμικού μας ρόλου ως δικηγόρων και ως υπηρετών και υπερασπιστών του δικαίου και των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων και ως φροντιστών των προβλημάτων και των υποθέσεων, των συνανθρώπων μας, που μας εμπιστεύονται.

Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τα ανωτέρω αλλά κυρίως για την διατήρηση του κύρους του δικηγόρου και θα εμποδίσω την επιχειρούμενη υποβάθμιση του θεσμικού μας ρόλου, στην δύσκολη καμπή της δικηγορίας των ημερών μας.

 
Ελένη Γεωργοπούλου
Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ

«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.