Θέση Υποψηφιότητας στην Κρίση των Συναδέλφων μας

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η εκδήλωση της Τρίτης δεν είναι μία προεκλογική συνάντηση από τις συνήθεις. Είναι το ξεκίνημα μιας μεγάλης προσπάθειας την οποία αναλαμβάνουμε με συναίσθηση ευθύνης και απόλυτη επίγνωση της κρίσιμης εθνικής συγκυρίας. Η απόφασή μας να θέσουμε την υποψηφιότητά μας στην κρίση των συναδέλφων συνοδεύεται από την κατάστρωση ενός σχεδίου προγράμματος, καταρτισμένου στη βάση της ιεράρχησης σαφών προτεραιοτήτων και της διατύπωσης ρεαλιστικών προτάσεων.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου σας καλούμε όλους να γίνετε ενεργά μέλη της «Κοινωνίας των Δικηγόρων». Να συμμετάσχετε όχι ως απλοί ακροατές στην εξαγγελία ενός ακόμα προγράμματος για το οποίο ενδέχεται να πιστεύετε πως ίσως μείνει και αυτό ανεφάρμοστο, αλλά αντίθετα, να συμβάλλετε στη διατύπωση της οριστικής του μορφής συνεισφέροντας τις προσωπικές σας ιδέες. Στην εκδήλωσή μας αυτή παρουσιάζουμε το πρόγραμμά του συνδυασμού μας για τις επικείμενες εκλογές του ΔΣΑ και το θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση, εμπιστευόμενοι τις δημιουργικές σας ιδέες και προτάσεις για τη συμπλήρωση ενδεχόμενων παραλείψεων αλλά και προκειμένου να ανοιχθούν νέοι ορίζοντες και να ιδωθούν ίσως ορισμένα θέματα και υπό άλλο πρίσμα.

Η σύνθεση απόψεων - πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί συστατικό της δημοκρατίας - είναι βέβαιο πως συνιστά την ασφαλέστερη οδό διαφυγής από τα χρόνια προβλήματα και αξιοποιεί παράλληλα την κάθε ξεχωριστή μονάδα δίνοντάς της ρόλο ενεργό, αυτόν του συνδιαμορφωτή των εξελίξεων. Για το λόγο αυτό η παρουσία όλων σας στην εκδήλωσή μας όχι μόνο θα αποτελέσει τιμή για εμάς, αλλά επιπλέον θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ευθύνης αναφορικά με την πρωτοβουλία μας. Η δέσμευσή μας προς όλους εσάς είναι ότι θα δώσουμε τις απαραίτητες μάχες, υποσχόμενοι παράλληλα - και μακριά από δημαγωγίες - πως θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλετε τόσα χρόνια, προσφέροντας όλα εκείνα τα «Απλά και Χρήσιμα» που έχει ανάγκη ο Σύλλογός μας.

 
Με εκτίμηση,

Γιάννης Αδαμόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ

«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.