Μήνυμα Γιάννη Αδαμόπουλου προς όλους τους Συναδέλφους Δικηγόρους

Αγαπητοί φίλοι,

Στη λήξη αυτής της επίπονης αλλά γόνιμης προεκλογικής διαδρομής, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την τιμητική ανταπόκριση στην προσπάθειά μας.

Τους τέσσερις αυτούς μήνες που η «Κοινωνία των Δικηγόρων» λειτούργησε ως συντεταγμένη θεσμική πρωτοβουλία, αρθρώσαμε σαφή προγραμματικό λόγο και προτείναμε ρεαλιστικές λύσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα του λειτουργήματός μας, μέσα σε μια εθνικά και κοινωνικά κρίσιμη συγκυρία.

Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε και να τιμήσουμε την εντολή υλοποίησης αυτού του προγράμματος. Είναι η καθοριστική στιγμή που οι παρωχημένες αντιλήψεις και πρακτικές του «επαγγελματικού συνδικαλισμού» πρέπει να δώσουν τη θέση τους στην ουσία και στον αυθορμητισμό της προσφοράς.

Συναισθάνομαι ότι το ρεύμα αυτό ενισχύεται, διογκώνεται, γίνεται ευρεία πλειοψηφία αλλαγής που θα αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών. Ακόμη όμως κι αν διαψευστώ, είμαι βέβαιος ότι κληροδοτεί υποδομή αισιοδοξίας, ανθρώπινου δυναμικού και υγιούς νοοτροπίας για το μέλλον του Συλλόγου. Και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο.

Με πίστη στις κοινές μας αξίες και με σεβασμό στους διαχρονικούς δεσμούς μας, σας καλώ να καταδικάσετε την αποχή και να χαράξετε το μέλλον του Συλλόγου στη βάση του κοινού μας οράματος.

 
Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γιάννης Αδαμόπουλος
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ

«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.