Αποχή ΟΧΙ, νέα πνοή ΝΑΙ!

Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μαχόμενη δικηγόρος βιώνω την καθημερινή απαξίωση του λειτουργήματός μας. Καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης, ατελείωτες εργατοώρες χαμένες στη δίνη της γραφειοκρατίας, έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό μας ως συλλειτουργοί της δικαιοσύνης.

Επιπρόσθετα στο επαγγελματικό άγχος και τα καθημερινά προβλήματα, οι δραματικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα και βιώνει η κοινωνία επιβαρύνουν την κατάστασή μας.

Το Δικηγορικό Σώμα πλήττεται κατάφωρα, αφού στοχοποιήθηκε και αυτό αναίτια, με ανεπαρκή και αλληλοσυγκρουόμενα επιχειρήματα, από εκείνους που θέλουν να μας οδηγήσουν στην πλήρη υποβάθμιση του βιοτικού μας επιπέδου.

Είναι απαραίτητη, όσο ποτέ, η συμβολή όλων μας ενεργά με τη συμμετοχή μας στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Η ανανέωση της Διοίκησης του Συλλόγου μας θα φέρει νέα πνοή, ελπίδα και προοπτική για την επίλυσητων δίκαιων αιτημάτων μας.

Επιβάλλεται να δοθούν λύσεις δραστικές με αγώνα έντονο και διαρκή προκειμένου να θωρακιστούν οι μέχρι σήμερα κατακτήσεις μας.

Με τη διαβεβαίωση, ότι θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση και την προώθηση των συμφερόντων μας, ζητώ την ψήφο σας.

 
Ευαγγελία (Εύη) Καραμπίνα
Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ

«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.