Η άποψή μου

Συνάδελφοι,

Συμμετέχοντας με τον συνδυασμό «Κοινωνία των Δικηγόρων» στις εκλογές του ΔΣΑ, σας διαβεβαιώνω ότι γνωρίζω τα προβλήματα και τα άγχη τόσο του μαχόμενου, όσο και του εμμίσθου δικηγόρου.

Μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ότι είμαι ένας από σας, με σοβαρές μάλιστα δοκιμασίες στη διάρκεια της πορείας μου ως δικηγόρου.

Σας εγγυώμαι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ότι ήρθε η ώρα να συμβάλλω με τις δικές μου εμπειρίες, ώστε, με αξιόπιστες ενέργειες, οι δικηγόροι να αναδειχθούν πραγματικά συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης με το κύρος και τον σεβασμό που δικαιούνται.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε την τιμή και αξιοπρέπεια του χώρου μας.
Στην προσπάθεια για σοβαρή επιστημονική κατάρτιση, είναι εφικτά η υπευθυνότητα, ο αυτοσεβασμός, η συναδελφική αλληλεγγύη και δεοντολογία.

Η εμπειρία μου μπορεί να συμβάλλει ώστε να υπάρξουν και άλλες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι νέοι μαχόμενοι και οι έμμισθοι δικηγόροι.

Τιμώ τις προσπάθειες όλων των μέχρι σήμερα Προέδρων και Συμβούλων οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα.

Ακολούθησα το δρόμο που δείχνει ο Γιάννης Αδαμόπουλος, ένα δρόμο σοβαρής δικηγορίας με αξιόλογο συγγραφικό έργο και πιστεύω ότι με συλλογική δουλειά, σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια, μπορούμε να δώσουμε λύσεις.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, ούτε δικαιολογίες. Χρειάζονται πράξεις.
Πιστεύω στους αγώνες με πίστη και θάρρος, ακόμα κι όταν θα φοβόμαστε ότι προσπαθούμε για τα αδύνατα.

Ο ΔΣΑ ανήκει σε όλους τους δικηγόρους και εύχομαι το ταξίδι προς τις εκλογές να μας ενώσει – ανεξάρτητα με ποιό συνδυασμό συμμετέχουμε - διότι τα προβλήματα μας περιμένουν και απαιτούν πολιτισμένες συμπεριφορές, σύνθεση απόψεων και θέσεων και κυρίως απαιτούν λύσεις.

 
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αδριανή (Νούλη) Γ . Παπαδριανού
Πρ. αναπλ. Νομική Σύμβουλος ΕΡΤ Α.Ε.
Μέλος Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ
«Κοινωνία των Δικηγόρων»

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.