Μήνυμα του Ανδρέα Τζουμάνη για τις εκλογές του ΔΣΑ

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι,

Την προηγούμενη τριετία, εν μέσω μίας πρωτοφανούς οικονομικής λαίλαπας για την Χώρα, η οποία έπληξε καίρια όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας, οι Δικηγόροι κατορθώσαμε, μεταξύ πολλών άλλων, να διασφαλίσουμε νομοθετικά τις αμοιβές μας, να μην ισχύσει η «αυτοπαρακράτηση» φόρου εισοδήματος (15%), να επανακατοχυρωθούν οι ελάχιστες αμοιβές των εμμίσθων συναδέλφων του ιδιωτικού τομέα και να μην εκχωρηθεί η εξαγγελθείσα δικαστηριακή ύλη στους συμβολαιογράφους.

Και όχι μόνον αυτό. Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έγιναν σπουδαία έργα. Το εκπαιδευτικό κέντρο της Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών «Ισοκράτης», το ΑΚΚΕΔ Προμηθέας για τη διαμεσολάβηση, η απλούστευση της δικηγορικής μας καθημερινότητας μέσω της έκδοσης ψηφιακών υπογραφών και της ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων, της ηλεκτρονικής ανάρτησης των εκθεμάτων των Δικαστηρίων της Αθήνας και του Πειραιά (ακόμη και των περιφερειακών Ειρηνοδικείων), της ηλεκτρονικής έκδοσης των γραμματίων, της αποϋλοποίησης των ενσήμων και της ενσωμάτωσής τους στα γραμμάτια, της ενημέρωσης με μηνύματα sms για την έκδοση των αποφάσεων, είναι μόνον μερικά από αυτά.
 

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι,

Την προηγούμενη τριετία με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Σύμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με τον συνδυασμό «Κοινωνία των Δικηγόρων» και Πρόεδρο τον Γιάννη Αδαμόπουλο. Είμαι μαχόμενος Δικηγόρος και γνωρίζω από «πρώτο χέρι» τα καθημερινά προβλήματα της δικηγορίας. Και στις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές συμμετέχω, ως υποψήφιος Σύμβουλος, στον ίδιο συνδυασμό, διότι ο Γιάννης Αδαμόπουλος, μαχόμενος Δικηγόρος και ο ίδιος, έχει έμπρακτα αποδείξει ότι διαθέτει όχι μόνον την γνώση, αλλά και την εμπειρία και την θέληση να προσφέρει ακόμα πολλά και σημαντικά πράγματα στον κλάδο μας.
 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Φωτ. Τζουμάνης
Δικηγόρος – Υπ. Σύμβουλος ΔΣΑ

 

Σχόλια

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.